avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog frumos sa mă ajutați cu un răspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog frumos sa mă ajutați cu un răspuns la problema următoare: verișorul ...

Va rog frumos sa mă ajutați cu un răspuns la problema următoare:verișorul meu are o fetiță cu o persoană care a decedat.Fetita este pe numele lui.Fetita a fost crescuta de către mama și bunica,el a contribuit când a putut cu banii la creșterea fetei.Acum că mama a murit,el vrea să își ia fetiță,dar bunicii nu vor să i o dea.Intrebarea este cum poate sa o ia de la bunicii? El nu a fost căsătorit cu mama fetiței și au văzut de acord ca el sa o mai ajute când poate.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2022
Ionela 10, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 29 Septembrie 2022
Cati ani are copilul?
Daca pana acum a contribuit cand si cum " a putut" , e capabil sa o creasca?
Copilul vrea sa mearga la el?
Mama fiind decedata, tatal exercita singur autoritatea parinteasca , numai ca tatal ar trebui sa se gandeasca si la ce vrea copilul, nu la ce vrea el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie tata copil din concubinaj Catalhea Catalhea Am si eu problema mai delicata.Prietenul meu are o fata de 12 ani,recunoscuta dar nu a fost casatorit cu mama fetitei. Mama ei a murit si era in custodia ... (vezi toată discuția)
Cum mi se poate acorda tutela SC EXPERT CONT SERV. CONSULT CO SRL SC EXPERT CONT SERV. CONSULT CO SRL Avem nepotica in varsta de 3 ani si noua luni in grija noastra de cand s.a nascut. Mentionez ca suntem bunicii paterni, mama fetitei a lasat.o in grija noastra ... (vezi toată discuția)
Custodie tata mirellac mirellac Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea: Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)