avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR 331302 CONTABIL - STUDII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR 331302 CONTABIL - STUDII

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca meseria de contabil, cod COR 331302, este pe studii medii sau superioare?

Multumesc anticipat pt raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: marina235 , utilizator 15:42, 29 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studii medii.
Va multumesc frumos pt promtitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil sau economist, care sunt diferentele? buna, sunt licentiata in stiinte economice, am terminat ase-ul, ... FloriDaniela FloriDaniela Buna, Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, iar la ultimele doua locuri de munca am fost incadrata cu cod COR 263102. Dar la locul actual ... (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la o unitate de invatamant preuniversitar de stat ... iuli_coada05 iuli_coada05 Buna ziua. La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si ... (vezi toată discuția)