avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am fost data in judecata, in calitate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am fost data in judecata, in calitate de mostenitor, ...

Buna ziua,
Am fost data in judecata, in calitate de mostenitor, de catre Asociatia de proprietari a blocului referitor la o uscatorie care a fost cumparata legal de catre parintii mei.
Asociatia a pierdut procesul ( hotararea este IREVOCABILA)
Acum sunt chemata in judecata de catre 10 proprietari in nume personal, spunand ca hotararea nu le este opozabila.
Nu o pot nota in cartea funciara, deoarece este notat noul litigiu ( cel vechi nu a fost notat) si CF se opune ( nu schimba nimic din ceea ce este notat deja)!
Ce forma de publicitate pot folosi pentru ca hotararea sa le fie opozabila membrilor asociatiei de proprietari, altfel ma vad in situatia sa fiu data in judecata de fiecare in parte pana la sfarsitul vietii mele.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:19, 30 Septembrie 2022
Poti depune in instanta un Tabel cu nume si prenume al fiecarui propietar( mai ales a celor 10) prin care faci dovada ca ce apartineaceleiasi Asociatii de propietari prin care ai castigat primul proces
Buna ziua,
Nu ma ajuta cu nimic.
Am nevoie de o forma de publicitate opozabila tertilor pt. ca asociatia de proprietari este un ong , membrii ei nu reprezinta asociatia impotriva careia s-a dat sentinta irevocabila.
Imi rad in fata si m-au asigurat ca ma tin in procese ... deja de 2 ani eu nu pot folosi acest aparatament! Multumesc
asociatia de proprietary este un ong

Daca se poate sa detailiati speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria edwe69 edwe69 avem 19 apartamente pe scara si 18 apartamente sunt de acord sa vanda uscatoria,se poate fara acordul celui de-al 19 propietar?multumesc. (vezi toată discuția)
Se poate vinde uscatorul scarii??? ContSters106188 ContSters106188 Am o nelamurire: locuiesc in Bacau, intr-un bloc de 4 etaje care de cand ma stiu eu la parter exista o camera, uscatorul scarii cred eu, in care isi avea ... (vezi toată discuția)
În cadrul unei autorități publice este constituita o asociație Mirela 2025 Mirela 2025 În cadrul unei autorități publice este constituita o asociație ai cărei membrii sunt în întregime angajați ai autorității. Va rog respectuos sa ma ... (vezi toată discuția)