avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am luat legătura cu un om care se ocupa cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am luat legătura cu un om care se ocupa cu “ponturi” ...

Buna ziua! Am luat legătura cu un om care se ocupa cu “ponturi” de pariuri sportive: daca plătești cu cardul 300 lei pe site-ul lui www.mrtips.ro , iar in schimb primesti un bilet “aproape garantat câștigător”. Cum era de asteptat, am fost înșelat, am cheltuit 1000 de lei pe 2 bilete necâștigătoare, ca ulterior sa aflu ca si alti oameni au fost pacăliți de el. Pot fi recuperați banii? Cum sa procedez mai departe?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:00, 30 Septembrie 2022
Puteti încerca o plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri? mistyk mistyk Buna ziua, Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri sportive ? Sa zicem ca exista un site care vinde pariuri sportive (bineinteles ca sunt o ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat la o vanzare de ponturi sportive. ce este de facut vladgabriel1 vladgabriel1 Acum o saptamana am fost inselat de catre detinatorul unei pagini sportive cu asa zise ponturi sportive, l-am urmarit o luna si ceva, am vazut ca -i ies ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu nevoie de un sfat de la oamenii pricepuți,problema ... Wacheș Wacheș Bună ziua,am și eu nevoie de un sfat de la oamenii pricepuți,problema mea fiind următoarea In urma cu câteva zile am primit un mesaj pe o platformă de ... (vezi toată discuția)