avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri?

Buna ziua,

Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri sportive ?
Sa zicem ca exista un site care vinde pariuri sportive (bineinteles ca sunt o gramada de site'uri de genul asta) oamenii platesc 10 euro sau mai mult si primesc ponturi lunare, parerea mea e ca nu e nimic ilegal la mijloc pur si simplu sunt platit pentru informatiile oferite atat timp cat nu pacalesc pe nimeni nu mi si pare ilegal.
Credeti ca as putea avea probleme daca continui sa mai fac acest lucru?

Va multumesc,
Mistyk
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:33, 11 Martie 2011
va platiti impozitele?
Ce intelegeti prin "vinde pariuri sportive"? Daca e doar un site de stiri si recomandari din lumea jocurilor, nu vad ce ar fi ilegal in a institui un abonament pentru a primi aceste stiri. Daca e vorba de a vinde informatii obtinute ilegal sau a prezenta niste sanse de castig ca fiind mai mari decat reale, apar probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Vanzare ponturi pariuri sprtive misterk misterk Detin un blog in care vand ponturi sportive. in fiecare zi analizez meciuri si gasesc ponturi utile membrilor blogului meu (membri nu numai din romania)- ... (vezi toată discuția)
Păcăleală cu pariuri sportive pe facebook. este aceasta o faptă penală? CoolFresh CoolFresh Buna seara , am o mica intrebare la care as vrea sa fiu lamurit . De ceva timp sunt tot mai multe persoane care pacalesc lumea pe Facebook prin intermediul ... (vezi toată discuția)