avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... IMPACAREA? Am decontat o factura si ulterior firma a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

IMPACAREA? Am decontat o factura si ulterior firma a anulat o. ...

IMPACAREA? Am decontat o factura si ulterior firma a anulat o. Sunt acuzat de inselaciune, fals si uz de fals. Am returnat suma aferenta institutiei unde lucrez iar reprezentantul institutiei a trimis o adresa la Parchet care contine formularea ,,nu ne constituim parte civila si nu avem nicio pretentie de natura civila sau penala. SE poate aimila cu , Impacarea" din Codul Penal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:51, 1 Octombrie 2022
Nu.
Daca va cheamă la politie ar fi bine sa aveți avocat.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala deliandiana deliandiana Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca sunt citata ca martor intr-un process sunt obligata sa ma prezint daca sunt plecata din tara? Anul trecut un grup de ... (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Model si termen actiune in pretentii zahsor zahsor In principiu este vorba despre o persoana care a folosit numele meu si semnatura in fals prin intermediul unei primarii pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)