avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, lucrez la o instituție publică, iar un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, lucrez la o instituție publică, iar un coleg și ...

Buna seara, lucrez la o instituție publică, iar un coleg și a dat demisia și a plecat! A doua zi eu am primit dispoziție că îi preiau sarcinile și cu noile îndatoriri! El avea altă funcție în alt departament al instituției. Inca nu am primit și fisa postului modificată.intrebarea mea este obligatoriu sa semnez fisa cu noile atribuții? In condițiile in care nu am nici o legătură cu noul post, nu am fost încadrat pe el? Am o anumită perioadă de ,, ucenicie,, sa zic așa? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 1 Octombrie 2022
Da, va trebui sa semnați fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii mariacristi mariacristi Lucrez intr-o institutie publica si mi-a fost trecut in fisa postului ca preiau atributiile sefului de serviciu când acesta este plecat, insa nu a fost ... (vezi toată discuția)
Ocuparea a 2 functii in institutie de stat bastettgv bastettgv buna ziua sunt economist in cadrul unei directii subordonate primariei din oras (am terminat stiinte economice - management) colega de la compartimentul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "alte sarcini" in fisa postului? CorinaEM1 CorinaEM1 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema privind fisa postului. Am inteles ca chiar in orice fisa scrie \"indeplinirea altor sarcini ... la dispozitia ... (vezi toată discuția)