avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie luare in spatiu

Buna ziua. In urma succesiunii detin un procent dintr-un apartament. Este de ajuns pentru a da singura, fara semnatura mamei si a sorei mele, o declaratie la notariat de luare in spatiu a sotului meu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:27, 1 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În mod normal, dvs aveți o cota mai mica decât mama și sora, asa ca ar trebui ca toți coproprietarii sa fie de acord.
Dar...întrebați la Politie, dacă numai declarația dvs este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa succesiune Alma10 Alma10 Presupunind ca fac succesiunea dupa tatal meu,stiu ca vor fi 3/8 si 5/8,eu si mama mea,bun,dar notara mi-a spus ca dc. ma recasatoresc,mama mea ca si ... (vezi toată discuția)
Sora mea a decedat. detine 3/4 dintr-un apartament. restul de ... mabu mabu sora mea a decedat. Detine 3/4 dintr-un apartament. Restul de 1/4 este de tinut de nepotii din partea sotului (dintr-o casnicie anterioara casatoriei cu sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune lysa lysa Buna ziua, In urma cu 21 de ani, tatal vitreg a murit. Mama mea a facut succesiunea pt apartamentul cumparat cu el in timpul casatoriei. Din casatoria lor ... (vezi toată discuția)