avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Daca eu sunt in preaviz de 20 de zile. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Daca eu sunt in preaviz de 20 de zile. Sunt obligat ...

Buna seara. Daca eu sunt in preaviz de 20 de zile. Sunt obligat de firma sa lucrez si Sambata. Desi suntem in doi pe magazie Adica o sambata unu. O sambata altul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 2 Octombrie 2022
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La calcularea zilelor de preaviz intră și sărbătorile legale?bună ziua. aș vrea să îmi dau demisia luni și nu știu dacă ... LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua. Aș vrea să îmi dau demisia luni și nu știu dacă la calcularea zilelor de preaviz intră și sărbătorile legale, adică 1 iunie și ... (vezi toată discuția)
Preaviz zile lucratoare in weekend Tony93 Tony93 Buna seara! Sunt un angajat part-time cu un program de lucru de 5 zile pe saptamana (liberele nu sunt neaparat in weekend). Am auzit de la un cunoscut ca in ... (vezi toată discuția)
Chemată la inventar in timpul liber, adică sâmbătă şi duminică. ... Loredana080 Loredana080 Chemată la inventar in timpul liber,adică sâmbătă şi duminică. Bună ziua. Astăzi am fost anunţată de către administratorul firmei la care lucrez ... (vezi toată discuția)