avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Cum pot contesta certificatul de incadrare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Cum pot contesta certificatul de incadrare in grad ...

Bună ziua,

Cum pot contesta certificatul de incadrare in grad de handicap grav (fără insotitor)al tatalui meu,avand in vedere ca el sufera de dementa vasculara și Alzeimer și nu are discernamant,astfel incat sa fie legal?
De asemenea as dori sa știu unde se depune, dacă se depune personal sau se poate trimite prin posta?
Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 2 Octombrie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Soacra mea este nevazatoare si este incadrata in gradul 1 de handicap grav permanent(are certificat).Intre timp a facut mai multe accidente ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit radianachim radianachim parintii mei s-au casatorit legitim in urma cu trei ani ,fiecare detinand cate un imobil proprietate personala,tatal meu este scutit de impozit datorita ... (vezi toată discuția)