avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu minor

Buna seara!
Am hotarare definitiva de divort in care tutela este comuna cu domiciliul minorului la mine. De curand am achizitionat un apartament si vreau atat eu cat si minorul sa ne schimbam domiciliul. Cum trebuie sa procedez? Care sunt pasii?
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Annna19 , utilizator 08:43, 12 Octombrie 2022
În același oraș sau în altul? În tara sau în afara tarii?
Pe hotararea judecatoreasca domiciliul este in jud. Ialomita.
Locul meu de munca si apartamentul care l-am cumparat este in jud. Bacau, tot in jud Bacau este inscris si copilul la scoala si domiciliul tatalui.
Va mutati linistita fara probleme
Eu si copilul ne-am mutat. Pe mine ma intereseaza un act aditional sau o hartie care sa fie data de judecatorie in care sa scrie noul domiciliu al copilului. Cum procedez? Catre cine fac cerere?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Va mutati linistita fara probleme

Nu are sens sa va complicați.
Ar trebui un proces.

Scris din București 2022

Alte discuții în legătură

Custodie unica ContSters344731 ContSters344731 buna ziua.am divortat in urma cu 3 ani si s-a stabilit custodie comuna.am 2 copii de 7 si respectiv 8 ani.in tot acest timp tatal copiilor a mai trimis bani o ... (vezi toată discuția)
Procură copil minor Maria Bălășoiu Maria Bălășoiu Bună ziua,sunt divorțată din 2015 prin notar,am fata la mine,cu domiciliul stabil la mine, tatăl doar dreptul la vizită, aș dori să știu dacă aș ... (vezi toată discuția)
Minori- stabilire in strainatate nicolettanicole nicolettanicole buna seara...as dorii sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sunt divortata de un an si fiul meu in varsta de 2 ani a ramas in cresterea mea, la divort ... (vezi toată discuția)