Buna ziua.
Vin si eu, ca mulți altii, cu o situație care, din punctul meu de vedere, este destul de comuna in România și anume cluburile din apropierea locuințelor. Ne'am mutat într-un apartament la et 8 iar jos la 100m de bloc exista un club de manele. In fiecare weekend nu putem dormi. Clubul e mai vechi, dar a fost închis o perioada.
Am făcut reclamatie la Politia Locala care mi-au comunicat ca " colegii nu au constatat nimic peste normele legale" sau ceva de genul.
Am sunat la politie! Au venit 2 într-o noapte si au "constatat" ca se aude ca si cum trec masinile pe strada si au zis ca doar nu o sa oprim mașinile.
O-i fi eu nebun, dar am întrebat vecinii care stau pe partea cu clubul sa vad daca doar la mine e problema. Nu a existat unul sa nu se plângă ba chiar o doamna cu un bebe mi'a spus ca are probleme mari cu somnul copilului.
Am vrut sa cumpar un sonometru, dar nu exista o limita maxima măsurabila in lege.
Am început sa caut o firma sa schimb geamul termopan cu unul mai bun in insonorizare. Ma gândesc chiar sa fac plangere penala pentru ca sotia e însărcinată si nu se poate odihni.
Am luat in calcul sa strâng semnături de la vecini fiind convins 100% ca se dau șpăgi sau proprietarul are relații.
Voi ce ati face sau ce se poate face în situația de fata.
Daca as strange semnături unde ar trebui sa merg cu ele si de la ce nr sunt luate in considerare?
Mulțumesc
Alexandrarares
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua.
Ideal ar fi sa faceti o reclamatie cu semnaturi de la vecini.Cu cat sunt mai multe,cu atat mai bine.Faceti plangere scrisa la politie,nu-i mai chemati acasa.Cu reclamatie scrisa,sunt obligati sa ia masuri.Daca nu o fac, atunci puteti face actiune in instanta.
Cu o reclamatie semnata de multe persoane,s-au rezolvat doua astfel de cazuri la mine in oras,la sectia de politie,fara sa fie nevoie de instanta.Cand reclamatia nu este individuala,ci colectiva,sunt mai multe sanse de castig.