avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de rulment platit pana in 1989
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de rulment platit pana in 1989

Va rog sa ma lamuriti ! Am cateva chitante fiecare cu cate 400 lei platite in perioada 1986-1989 pentru fond de rulment. Cat valoreaza azi? Daca vand apartamentul,trebuie sa primesc banii. Cu denominarea stiu cum este dar sumele platite pana in 1989 ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 3 Octombrie 2022
Fondul de rulment se constituie si se actalizeaza periodic functie d ehotararile adunarii generale
Pentru a va informa concret valoarea fondului dv de rulment solicitati official presedintelui de asociatie sau administratorului de imobil sa va comunice valoarea consemnata in fisa dv de evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se restituie fondul ... petre_marian petre_marian Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se restituie fondul de rulment la vanzarea apartamentului fond constituit inainte de denominalizare conform legii ... (vezi toată discuția)
Fond rulment prescris? AlisR AlisR Buna ziua Asociația de proprietari refuză să îmi înapoieze fondul de rulment al ap pe care l am vândut în 2018. Am făcut cerere de restituire acum 2 ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment apartament adjudecat nicoleta1625 nicoleta1625 Buna ziua, Am cumparat un apartament prin licitatie in urma unei executari silite. Restanta de la intretinere in valoare de 1700 va fi platita in urma ... (vezi toată discuția)