nicoleta1625 a scris:
Administratorul mi-a spus ca intentioneaza sa imi taie chitanta cu "restenta intretinere" pentru ca sa preiau eu fondul de rulment in valoare de 800 lei.
Poate nu s-a exprimat corect ori nu ati inteles dumneavoastra ce a vrut sa spuna administratorul.
Daca ar taia chitanta pe numele dumneavoastra pentru ceva (intretinere, restante, fond, chirii...), acea chitanta se inregistreaza in registrul de casa. Adica administratorul trebuie sa ia banii de la cel caruia-i elibereaza chitanta.
Dumneavoastra o sa platiti intretinerea incepand din luna in care ati devenit proprietar. Tot dumneavoastra o sa platiti fondul de rulment atat cat se stabileste conform legii, in functie de cheltuieliule lunare si o sa primiti chitanta.
Poate ca fostul proprieatr a avut un fond de rulment la asociatie si nu si l-a retras. Asta este alta problema si o rezolva administratorul cu fostul proprietar si nu cu dumneavoastra.
Daca fostul proprieatar a vaut fond de reparatii (ceea ce e greu de crezut in conditiile in care a foist actionat in instanta pentru debite catre asociatie si executat silit), acel fond de repartii nu se restituie si ramane in continuare acelui apartament fara nici o alta formalitate, chitanta, document...