avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se restituie fondul ...

Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se restituie fondul de rulment la vanzarea apartamentului fond constituit inainte de denominalizare conform legii 248/2005.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 1 Noiembrie 2021
pare o gluma intrebarea - fondul de rulment se reactualizeaza periodic. El se restituie la valoarea inscrisa in evidente !...
Denominati-l si restituiti-l pe tot. Se taie 4 zerouri.
Ar fi trebuit modificat in acte de cand a inceput denominarea.
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
vali m, utilizator
buna ziua.situatia se prezinta in felul urmator .Detin copii ale unor chitante de plata a fondului de rulment din ani 1986,1991,1993 valoarea acestora fiind de 15000 lei.In luna septembrie am vandut apartamentul si am facut cerere de restiture a acestor chitante iar administratorul mi-a restituit suma de 1,5 suma rezultata dupa scaderea celor patru zerouri,conform legii348/2005.Dar ma gandesc ca fondul de rulment este o plata anticipata pe care nu am cum sa o recuperez decat la vanzare,ori1,5 lei in anul 2005 costa o paine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fondul de rulment se restituie ,la valoarea de gestiune actuala,care este consemnata in fisa de gestiune a apartamentului,dupa achitarea integrala a tuturor sumelor in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond rulment la chiriasi elvipopescu elvipopescu locuiesc cu chirie in cartierul ANL din anul 2005. in anii 2007 - 2009 mi s-a incasat fondul de rulment trecut pe chitanta ca avans intretinere. as dori sa ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment nicol2002 nicol2002 Sunt propietara unui apartament 2 camere in sectorul 6 pe care doresc sa-l vand. Intrebarea mea este daca pot cere restituirea fondului de rulment, si cum pot ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment apartament adjudecat nicoleta1625 nicoleta1625 Buna ziua, Am cumparat un apartament prin licitatie in urma unei executari silite. Restanta de la intretinere in valoare de 1700 va fi platita in urma ... (vezi toată discuția)