Buna seara. doresc sa intreb la ce valoare se restituie fondul de rulment la vanzarea apartamentului fond constituit inainte de denominalizare conform legii 248/2005.
buna ziua.situatia se prezinta in felul urmator .Detin copii ale unor chitante de plata a fondului de rulment din ani 1986,1991,1993 valoarea acestora fiind de 15000 lei.In luna septembrie am vandut apartamentul si am facut cerere de restiture a acestor chitante iar administratorul mi-a restituit suma de 1,5 suma rezultata dupa scaderea celor patru zerouri,conform legii348/2005.Dar ma gandesc ca fondul de rulment este o plata anticipata pe care nu am cum sa o recuperez decat la vanzare,ori1,5 lei in anul 2005 costa o paine.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Fondul de rulment se restituie ,la valoarea de gestiune actuala,care este consemnata in fisa de gestiune a apartamentului,dupa achitarea integrala a tuturor sumelor in evidenta
Fondul de rulment
nicol2002
Sunt propietara unui apartament 2 camere in sectorul 6 pe care doresc sa-l vand. Intrebarea mea este daca pot cere restituirea fondului de rulment, si cum pot ... (vezi toată discuția)