avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua Sunt divorțată din 2021. Încă nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua Sunt divorțată din 2021. Încă nu am făcut partajul ...

Bună ziua
Sunt divorțată din 2021. Încă nu am făcut partajul . Sunt cea care a părăsit domiciliul conjugal. Pentru partaj ar întra un bun mobil (Autoturism) și creanță Pentru investițiile în imobilul unde am locuit în timpul căsătoriei. Autoturismul mi-a fost lăsat pentru uz ,fostul sot fiind plecat din țară
Acum fiul sau,din prima căsătorie dorește sa ia autoturismul din fata blocului meu,fără a ma instiinta. Știu asta deoarece persoana cu care a vorbit copilul m-a avertizat ,spunând ca nu vrea sa fie părtaș la ilegalități
Autoturismul este în perfecta stare de funcționare, doar ca i-a expirat ITP-ul,asigurarea și rovigneta
Este legal ?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:07, 3 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
legal, nu are cum sa o ia, il puteti acuza de furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu a parasit domiciliul MURESAN CLAUDIU MURESAN CLAUDIU buna seara. ma numesc Livia Moldovan. in urma cu un an, sotul meu m-a parasit, parasind si domiciliul, mutandu-se impreuna cu o alta femeie. nu avem copii, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tocmai m am despărțit în fapt, căsătoriți fiind. ... rita999 rita999 Buna ziua. Tocmai m am despărțit în fapt, căsătoriți fiind. Soțul are dreptul să ia obiecte de valoare cumpărate în timpul căsătoriei (ex: ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)