avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai poate obținem titlu de proprietate pe Legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai poate obținem titlu de proprietate pe Legea 18/1991. ...

Bună ziua

Se mai poate obținem titlu de proprietate pe Legea 18/1991. Am un titlu de proprietate provizoriu emis de comisia local pentru terenurile, dar nu mi-a fost emis titlu de proprietate nici acum. Pot sa dau comisia locala în judecata și sa o oblig sa îmi emită titlu de proprietate.

Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2022
Crin Rusu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 08:31, 4 Octombrie 2022
Trebuie sa dati mai multe detalii. Ati fost pus in posesie ? Exista o hotarare a comisiei locale pentru atribuirea terenului ? Ce intelegeti prin titlu de proprietate provizoriu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren ocupat liviu_hetea liviu_hetea daca un teren este folosit din anul 1965,dobandit prin contract de vanzare-cumparare,cu 2 martori (nu in forma autentica) sau contract de schimb,revendicat de ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)
Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)