avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Mama mea , singura proprietară, vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Mama mea , singura proprietară, vrea să doneze o ...

Bună ziua
Mama mea , singura proprietară, vrea să doneze o casă fiicei mele și ginerelui . Ei lucrează în Anglia . Pot face o procură și să semnez eu de primire pentru ei . Menționez că sunt unicul copil al mamei .
Mulțumesc anticipat pentru răspuns !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 4 Octombrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, copiii va pot da o procura sa acceptati dinatia in numele lor.
Mergeti la notar sa va noteze cu trebuie sa scrie exact in procura. Ei trebuie sa mearga la ambasada sau consulat.
Desi e treaba doamnei ce face cu casa, ar trebui sa cugete f bine, de ce ii doneaza si ginerelui dvs?
Daca ii dineaza doar fiicei, oricum beneficiaza si el cat stau impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama in varsta de 85 de ani (in canada din anul ... eedd eedd Mama: in varsta de 85 de ani (in Canada din anul 1982), fiul: in varsta de 65 de ani (in Iasi Romania). Intrebare: Este posibil ca un un Biriou Notarial din ... (vezi toată discuția)
Testament Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care un cuplu, sot-sotie locuiesc in SUA, au o fiica, doresc sa divorteze, si doresc ca bunurile care le au in Romania ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cmarian90 cmarian90 buna ziua, Mama mea vrea sa schimbe actul de casa(reinnoiasca) deoarece in momentul cand a cumparat casa era in proces de divort cu sotul la momentul acela ... (vezi toată discuția)