avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe cladire

O persoana si-a construit mai demult , fara autorizatie de constructie o camera si o magazie .Termenul de prescriere fiind de 3 ani,a trecut dar tot ar trebui sa le declare pentru a plati impozitul aferent.Unde ar trebui sa se adreseze pentru a fi in legalitate.Multumim.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:53, 4 Octombrie 2022
La primaria localitatii unde se afla proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! supun atenției dumneavoastră următoarea situație. ... Gindul Gindul Buna ziua! Supun atenției dumneavoastră următoarea situație. In anul 1992 parintii noștri (eu și sora mea) au ridicat o construcție în intravilanul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dupa construire stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua! am demolat o magazie la tara si am construit in locul ei o camera. Asta a fost acum 3 ani. Cum mai pot obtine autorizatie de demolare/constructie ... (vezi toată discuția)
Cum putem sa evacuam persoane care stau ilegal pe proprietate ? Cucuredu Cucuredu Pe un bloc de 3 etaje construit legal ,intabulat,locuit,2 indivizi dinafara blocului prin smecherie au construit inca un etaj,fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)