avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, lucrez la o firma ca si contabila, si acum sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, lucrez la o firma ca si contabila, si acum sunt acuzata ...

Buna, lucrez la o firma ca si contabila, si acum sunt acuzata de catre patron ca mi-ar fi dat mai multi bani pentru plata contributiilor catre bugetul de stat decat sunt valorile chitantelor. Mentionez ca societatea nu are datorii catre stat, totul fiind achitat la zi, doar ca el spune ca mi-ar fi dat mai multi bani in decursul ultimilor 5ani, decat este valoarea sumelor achitate, De asemenea mentionez ca el nu are nici o dovada concreta ca mi-ar fi dat mie sume mai mari de bani (ceea ce nici nu s-a intamplat), doar ca acum vine si imi arunca mie in fata un caiet in care cica el ar fi notat sumele, dar unde eu nu am semnat ca as fi primit acele sume de bani. Ce ar trebuii sa fac acum ca el sa inceteze cu aceste acuzatii nefondata? Tin sa precizez ca el nu dorese ca eu sa imi inchei activitatea din cadrul societatii ci doar sa ii dau suma pe care el mi-o imputa fara nici o dovada
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2022
ancaoze, utilizator
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:32, 6 Octombrie 2022
Daca nu ati primit bani nu ii restituiti.
Aveti dreptul de a merge la el însoțit de avocat daca va încalcă drepturi.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sumele ce trebuie platite rezulta din niște acte, nu avea cum sa va dea bani mai multi decat i-ati calculat si rezulta din acele declaratii contabile.
Nici nu are ce pretinde, cum dovedi, nu avea de ce sa va dea mai mult..etc, etc.
Dati-va demisia daca nu inceteqza sau trimiteti-l la politie sa facă plângere .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu salarul windwolf35 windwolf35 unii sunt de parere ca este legal iar altii nu sa se acorde avans salar pe dispozitie de plata de la casierie...parerea ca este legal o are si un jurist de la ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)