avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna! Am si eu o intrebare: daca vreau sa-mi cumpar o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna! Am si eu o intrebare: daca vreau sa-mi cumpar o masina ...

Buna! Am si eu o intrebare: daca vreau sa-mi cumpar o masina second-hand, care a fost deja inmatriculata provizorie (numere rosii), eu trebuie sa mai platesc timbrul de mediu la inmatriculare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina germania AdrianMe AdrianMe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati... Am cumparat o masina cu numere ,, toll ,, (parca asa ii spuneau la nr provizorii de Germania pe o luna).. Am scos 3 ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu 2013 mateicostin mateicostin Buna ziua, Am si eu o intrebare, as fi recunoscator sa ma lamureasca cineva. Detin in prezent o Toyota din 2007, cumparata second hand de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)