avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Vecinul meu si a montat pe un catarg un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vecinul meu si a montat pe un catarg un paratraznet ...

Buna ziua!
Vecinul meu si a montat pe un catarg un paratraznet .Catargul este montat la aprox.20cm de gardul meu,la aprox.2m de casa mea iar inaltimea paratraznetului nu este mai mare cu 2m decat inaltimea casei mele.Eu pe casa am tablă.
Intrebarea este daca cf.Codului civil este legal.Si daca nu unde trebuie sa ma adresez pentru a solutiona problema.
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Cel mai recent răspuns: Mamae1234 , utilizator 11:05, 5 Octombrie 2022
eu nu vad care e problema dvs cu catargul vecinului
Intrebarea era simpla:conform legii orice constructie trebuie sa fie la o anumita distanta de limita proprietatii.
E legal sau nu sa fie la 20 de cm de gardul meu.Ma intereseaza dpdv legal ,nu interpretari subiective

gi-jane2 a scris:

eu nu vad care e problema dvs cu catargul vecinului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Hota/cos fum catre proprietatea vecina cio74 cio74 Buna seara, Pe partea din spatele casei, catre curtea vecinului (distanta intre perete si gard este de 60cm) as vrea sa ies cu hota si teava de evacuare de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. subiectul : big brother d1dd d1dd Buna ziua. Subiectul : Camere de supraveghere montate de vecin, cu vedere in curtea mea. Camerele sunt montate de vecin pe spatele casei la o inaltime mult ... (vezi toată discuția)