avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil studenta

Pot beneficia de indemnizatie de crestere copil ca studenta, daca am fost exmatriculata din cauza neindeplinirii obligatiilor financiare? Am platit ulterior taxele si am fost reinmatriculata in semestrul imediat urmator. In ultimii 2 ani am frecventat cursurile in fiecare semestru consecutiv, fara a ingheta anul sau a intrerupe studiile. Mentionez si ca am repet un an. Se vad aceste informatii in adeverinta pe care trebuie sa o duc de la facultate? Iar daca da, ma incurca in obtinerea indemnizatiei?

Stiu ca in lege se specifica fara intrerupere dar vreau un raspuns categoric de la cineva care stie sau care a trecut prin situatia mea. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2022
nadine245, utilizator

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie student Laurm Laurm Buna ziua, Am depus dosarul pt indemnizatie de crestere copil in baza adeverintei de student, insa la momentul depunerii, doamna de la serviciul social mi-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Puchiduta Puchiduta Buna ziua, De 3 ani sunt studenta la zi la Facultate Inginerie Chimica Politehnica , Bucuresti. Si din decembrie 2017 sunt eleva la zi Scoala Postliceala ... (vezi toată discuția)