avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca nu vor sa imj dea decizia de suspendare a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca nu vor sa imj dea decizia de suspendare a contractului de ...

Daca nu vor sa imj dea decizia de suspendare a contractului de munca cum pot beneficia de indemnizatie crestere copil
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 5 Octombrie 2022
Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia - încetare contract BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Am depus cererea pt. indemnizația de creștere a copilului și mi s-a spus că trebuie să aduc decizia de încetare de la ultimul loc de muncă! ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului peechy peechy Buna seara, Lucrez la o firma care nu se afla in insolventa, dar se afla in proces de reorganizare. Am fost in concediu de crestere copil si la ... (vezi toată discuția)
Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)