avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, parintii mei sunt coproprietari ai unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, parintii mei sunt coproprietari ai unui imobil pe ...

Buna ziua, parintii mei sunt coproprietari ai unui imobil pe care vor sa mi-l doneze. Deoarece nu pot parasi localitatea in care locuiesc ( din cauza unor probleme de sanatate), as vrea sa imputernicesc pe unul dintre ei sa semneze donatia in locul meu. Este posibil sa fac acest lucru?

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:12, 5 Octombrie 2022
Nu. Ar trebui sa împuterniciți pe altcineva.
Părinții sunt cei care va donează. Nu puteți împuternici tot pe unul dintre ei sa accepte donația în numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia facuta dupa procura buna ziua, eu si fratele meu am mostenit ... Filia Filia Donatia facuta dupa inaintarea procurii? Buna ziua, eu si fratele meu am mostenit o casa la tara. Eu am depus deja procura la Bonn pentru un alt mandatar. ... (vezi toată discuția)
Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în new ... iulia.22 iulia.22 Mă aflu momentan în vizită la iubitul meu american, în New York. El dorește să îmi facă un cadou în bani ce depășește suma de 25.000 lei. Cum putem ... (vezi toată discuția)
Taxele in cazul donarii beatlen beatlen bunaziua, am o nedumerire in cazul donatiei, adica a taxelor aferente acestei tranzactii. Sunt coproprietara unui ap. cu 2 camere din bucuresti. Eu donez cota ... (vezi toată discuția)