avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conventie cu ajofm cf art.85 din L.76/2002
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conventie cu ajofm cf art.85 din L.76/2002

La inceputul anului 2009 ,societatea noastra a incheiat conventie cu AJOFM,cf art.85 din L.76/2002,conventie care a fost inregistrata la institutia mai sus mentionata,urmand ca dupa semnarea ei de catre conducerea institutiei,sa ne fie restituit un exemplar.S-a efectuat de atunci o singura plata,iar restul sumei datorate (pe aprox.9 luni) de institutie nu a fost achitat, pe motiv ca nu sunt fonduri.Am solicitat exemplarul conventiei cuvenit societatii,dar cererea nu a fost solutionata. Va rog a ne sfatui ce demersuri putem initia in vederea recuperarii sumelor restante,avand in vedere, ca in momentul de fata detinem doar un nr.de inregistrare,iar conventia in original se afla la ei.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:49, 20 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Puteti actiona in instanta statul, chemand in judecata ANOFM.
Cu stima !
1. Conventia se incheie in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte.
2. Urmati sfatul colegului meu si dati in judecata AJOFM pentru neinmanarea exemplarului si neachitarea sumelor convenite prin conventie si prevazute de Legea 76/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie somaj Alexandra Faragau Alexandra Faragau In data de 15.07.2009 am depus la Registratura AJOFM Cluj o conventie pentru angajarea a doi someri cu varsta de peste 45 ani, iar in 15.12.2009 o conventie ... (vezi toată discuția)
Neplata subventiilor de catre ajofm in baza art. 85, alin. 2 legea 76/2002 Cosminz Cosminz Buna ziua, Anul trecut in martie [2009] am angajat o persoana cu grad de handicap I pe perioada nedeterminata. Am incheiat cu AJOFM conventia de plata privind ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajofm versus subventie persoane peste 45 ani torpisport torpisport Din anul 2017 am doua conventii cu AJOFM prin care mi se achita 900 lei /persoana angajata peste 45 ani. Odata cu noua modificare a legii salarizarii ,s-au ... (vezi toată discuția)