avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Semnătură medic MM pe concediu medical de risc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Semnătură medic MM pe concediu medical de risc maternal

Bună ziua,

Rugăminte: știți cumva dacă certificatul de concediu medical pe codul de indemnizație 15 - concediul de risc maternal, jos în partea dreaptă unde apare avizat de medicul de la medicina muncii/semnătură și parafă, este trecut numai codul de parafă și data, fără semnătură.
Este okay așa sau este nevoie inclusiv și de semnătura medicul de la medicina muncii care a eliberat raportul de evaluare a riscurilor profesionale.

O zi bună!
Cel mai recent răspuns: andreea.nelega , utilizator 11:15, 7 Octombrie 2022
Cum formularul precizeaza semnatura si parafa/ data, asa trebuie sa apara pe certificat.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
O zi frumoasă vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport risc maternal refacut- se poate? ana.ana1990 ana.ana1990 Acum aproximativ doua luni am realizat in cadrul Medicover raportul de Medicina muncii pentru riscul maternal. Astazi, doctorul specialist care imi ... (vezi toată discuția)
Viza concediu medical de la medicina muncii. mailoftraian mailoftraian Buna , urmatoarea situatie : De cate ori beneficiez de concdiu medical sunt obligat prin Regulamentul interior al Angajatorului sa vizez adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Vizarea certificatelor de concediu medical de catre medicul de medicina muncii berceanu berceanu Buna ziua, Am si eu o nelamurire: este obligatoriu ca certificatele de concediu medical sa fie vizate si de medicul de medicina muncii? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)