avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Sunt căsătorită de 11 ani și am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Sunt căsătorită de 11 ani și am o fetiță de ...

Bună seara!
Sunt căsătorită de 11 ani și am o fetiță de 10 ani. În urma multiplelor certuri pe care le-am avut cu soțul și socrii mei, cu care locuiam in curte, pe tema banilor ( soțul și socrii mei fiind nemulțumiți de câți bani mi-a dat mama) am părăsit căminul conjugal împreună cu fetița. Am plecat în prezența soțului meu, acesta nu a opus rezistență. Copilul nu a dorit să rămână acolo fără mine și a ales să meargă cu mine.
Menționez că fetița a văzut când tatăl ei, în stare de ebrietate, mi-a înfipt mâna în gât și mi-a rupt tricoul încercând să mă dea afară din casă.
Întrebarea mea este: " Soțul meu are vreo șansă să obțină custodia copilului?"
Cel mai recent răspuns: Madipop , utilizator 00:05, 7 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambii parinti veti exercita autoritatea parinteasca, iar de locuit, o sa locuiasca cu dvs. Copilul va fi ascultat in camera de consiliu.
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)
Calomnie Maria Polhac Maria Polhac Am ramas insarcinata cu sotul acum 2 ani si avem o fetita. Cand eram gravida un vecin care atunci avea 16 ani s-a dus la magazin si acolo a zis ca el e tatal ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)