avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua În urma decesului socrului meu, soția mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua În urma decesului socrului meu, soția mea deține ...

Bună ziua
În urma decesului socrului meu ,soția mea deține întreaga masa succesorala0 printre care și un trabant,care nu mai este în stare de funcționare (este aproape dezmembrat ) și este depozitat în curtea unei mănăstiri . Deși nu este funcțional are impozitul plătit la zi.
Actele au ars în urma unui incendiu care a avut loc la mănăstire ,de la mașină am recuperat numerele. Singurul act pe care-l mai avem de la mașină este factura de achiziție din 1982.
Putem sa-l radiem în baza unei declarații pe proprie răspundere in fata notarului ?
Mulțumesc!


Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:49, 8 Octombrie 2022
Nu exista niciun cadru legal pentru astfel de declarații.
Radiati-o cu procesul verbal de la pompieri.
Adresați-vă la Primărie, serviciul de impozite și taxe locale, pentru a vă elibera din dosarul fiscal copii de pe actele mașinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire maria.misca2010@yahoo.it maria.misca2010@yahoo.it 1n 1985 sotul meu a luat de la fratele lui cu chitanta de mina si 3 martori un trabant adus din rdg ptr handicapati .nu se putea instraina.in 1995 sotul ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism nicoletapp nicoletapp Am vandut fara acte o Dacie din 1996 unei persoane in urma cu un an. Am stabilit cu acesta de comun acord sa radiem autoturismul. Cumparatorul a dezmembrat ... (vezi toată discuția)
Plata/recuperare taxe locale primarie LigiaElena LigiaElena in urma unui incendiu autoturismul meu a ars complet astfel pe 14 februarie l-am radiat, ramasitele au fost predate la fier vechi. Este vreo posibilitate prin ... (vezi toată discuția)