avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Eu sunt in somaj si urmeaza sa ma angajez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Eu sunt in somaj si urmeaza sa ma angajez la un patron ...

Buna ziua,
Eu sunt in somaj si urmeaza sa ma angajez la un patron care detine mai multe firme,programul meu de lucru urmand sa fie de 9 ore pe zi,in consecinta doreste sa-mi faca un contract de 8 ore pe o firma si unul de 1 ora pe alta.
De ce face chestia asta?
Ma intereseaza daca in acest caz mai pot beneficia de indemnizatia de 30% din somaj.
Cel mai recent răspuns: Alina Tanase , utilizator 08:54, 9 Octombrie 2022
Angajarea se face pe durata nedeterminată?
Da,ambele contracte vor fi pe perioada nedeterminata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si ajutor de somaj cgoras cgoras Am angajat cu contract pe durata nedeterminata 8 ore/zi o persoana care era la data angajarii in somaj. Acum primeste si salariu, dar si 30% din ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in somaj ContSters151108 ContSters151108 Am tot citit in forum din diferite cazuri dar nu m-am lamurit.Sunt in somaj de pe 27.01.2014 si intre timp am gasit ceva pentru o colaborare la o firma.Ce fel ... (vezi toată discuția)
Se pierde ajutorul de somaj in cazul in care ne angajam? alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o intrebare: in cazul in care vrem sa angajam o pers care este in somaj, acesta poate beneficia in continuare de ajutorul de somaj? Dar ... (vezi toată discuția)