avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt in cautare de un avocat bun in dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt in cautare de un avocat bun in dreptul familiei ...

Buna ziua. Sunt in cautare de un avocat bun in dreptul familiei din constanta sau targu jiu deoarece doresc sa ne intalnim (in 2023 pt ca momentan nu sunt in tara) sa discutam despre ce implica un divort cu un copil minor (pana in doi ani). Poate imi poate da cineva niste informatii generale (pt ca difera de la caz la caz si depinde si de datele problemei) ce acte sunt necesare, costuri si ce trebuie sa se faca in legatuta cu bebele (custodie comuna, unde o sa stea). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:21, 8 Octombrie 2022
Trebuie stabilit locul procesului.
În funcție de oraș va veți orienta.

Scris din București 2022
Dacă nici soțul dvs nu este în țară, competentă va fi instanța de la Judecătoria sector 5, București. Însă, capetele de cerere referitoare la copil sunt de competența instanței de la locul reședinței obișnuite, respectiv din străinătate (dacă țara este din UE).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara. zapa zapa Ma numesc Adriana,am 29 de ani si o intrebare. Problema mea este urmatoarea:in prezent sunt in Cipru,am cunoscut pe cineva aici in urma cu 3 ani,dar nu suntem ... (vezi toată discuția)
Conflict de competenta teritoriala Florina-Bodnar Florina-Bodnar buna seara numele meu este Bodnar Florina locuiesc in Cipru cu fetita mea . in februarie 2014 am depus actele de divort prin avocata mea din orasul in care am ... (vezi toată discuția)
Divort cu elemente de extraneitate alphonse alphonse Buna ziua, Locuim in strainatade din 2001. Suntem casatoriti din 2005 si nu am avut niciodata domiciliul comun in Romania. Avem doi copii 3si 5 ani. In 2012, ... (vezi toată discuția)