avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Mai sunt nou nascutii scutiti de la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Mai sunt nou nascutii scutiti de la plata intretinerii? ...

Buna ziua. Mai sunt nou nascutii scutiti de la plata intretinerii? Daca raspunul este da, pana la ce varsta, si care este legea? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:44, 9 Octombrie 2022
Nu, nu sunt.
Multumesc frumos.

gi-jane2 a scris:

Nu, nu sunt.

Actuala legislatie nu mai prevede aceasta facilitate
A existat in trecut dispozitie care a operat 11 luni care permitea exceptarea de la plata parti comune minori pana la 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere la o asociatie de locatari Mircea Cristian Mircea Cristian O familie are 3 copii in virsta de 8 ani, 3 ani si 1 an. Presedinta asociatiei de locatari doreste sa treaca 5 persoane la calculul intretinerii. Pina la ce ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere nou-nascut MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Stiu ca la inceputul anului 2017 s-a dat legea conform careia nou-nascutul nu intra la plata intretinerii pana la varsta de 3 ani. In acelasi ... (vezi toată discuția)