avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lângă proprietatea mea este un teren abandonat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lângă proprietatea mea este un teren abandonat fără mostenitori ...

Lângă proprietatea mea este un teren abandonat fără mostenitori cum pot inta în posesia lui ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:48, 9 Octombrie 2022
Îl stăpâniți și vi-l treceți în evidentele fiscale si agricole timp de cel puțin 20 de ani și ulterior puteri deschide o acțiune în instanță pentru uzucapiune.
Însă fiți conștient ca nu aveți de unde sa știți situația juridica a terenului și ca la un moment dat nu vor apărea moștenitorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate al unui lot in folosinta wdy77 wdy77 Salut! am si eu o nelamurire..bunica mea are un teren care figureaza ca lot in folosinta..care sunt procedeele de al trece in drept de proprietate? ideea este ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie teren doru6 doru6 Unei rude de-ale mele i s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru un teren agricol. Ulterior, pe acel teren s-a asezat un nene care a inceput sa cultive ... (vezi toată discuția)