avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua...Parintii socrului meu au decedat.Ei au o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua...Parintii socrului meu au decedat.Ei au o casuta la ...

Buna ziua...Parintii socrului meu au decedat.Ei au o casuta la tara si un teren, cine vine la mostenire avand in vedere faptul ca sotul are un frate si o sora decedata , aceasta avand un baiat de 3o de ani?Va multumesc anticipat si o zi buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:44, 10 Octombrie 2022
toti 3 si impart egal. Sotul ia 1/3. fratele 1/3 si nepotul din partea surorii, 1/3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune IOANBIRLEA IOANBIRLEA Buna ziua, as dori sa pun o intrebare legata de o succesiune dupa o persoana decedata care are in viata urmatoarele rudenii: o sora, si nepoti din 2 ramuri ... (vezi toată discuția)
Mostenire. iuliana57 iuliana57 Fratele meu a decedat acum doua luni. Nu are copii si eu sunt singura sora. Parintii nostri nu mai traiesc. Cumnata mea vrea sa facem succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dumbogdan_16 dumbogdan_16 Bunaziua, am si eu o nelamurire.Trebuie sa ma prezint la o succesiune la care o batrana a decedat fiind sora cu mama mea .Batrana a avut o sora si un ... (vezi toată discuția)