avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua , sunt mecanic calificat , as dori sa fac si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua , sunt mecanic calificat , as dori sa fac si eu un ...

Buna ziua , sunt mecanic calificat , as dorii sa fac si eu un pfa pentru vulcanizare , sau chiar pentru niste lucrari mecanice dar minore , ? Cum ar trebui procedat?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:44, 11 Octombrie 2022
Buna ziua!
Aveti in link-ul atasat informatiile dorite.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor viorictin viorictin Buna ziua! Cum sa incadrez o persoana care va lucra intr-o vulcanizare auto.Are 10 clase si scoala profesionala,e calificat in meseria de strungar.Am cautat ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)