avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele de sfârșit ...

Bună, mi se restricționează de a scoate rapoartele de sfârșit de zi inclusiv Z ul,doar mie,lucrând în ture mi se spune că îl v a scoate colega mea,ziua următoare.
Este normal așa ceva?
Cel mai recent răspuns: daniela_b , utilizator 13:30, 11 Octombrie 2022
In fisa postului dvs aveti asa ceva mentionat?
La sarcini și atributii de serviciu în fișa postului scrie așa "răspunde de tinerea corectă și la zi a evidentei primare privind activitățile de încasări și plăti prin casierie ".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post casier valuta t.simona t.simona Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model pt Fisa postului casier valuta. Multumesc Simona (vezi toată discuția)
Delegare atributii ContSters172499 ContSters172499 Va rog sa ma ajutati, sunt functionar public si am fost transferata cu acordul meu de la un serviciu la altul in cadrul aceleiasi institutii, am primit fisa ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public Cati-Cati Cati-Cati Buna seara, Sunt functionar public la o primarie de comuna, compartimentul taxe si impozite. Suntem doi casieri, la aproximativ 5500 de roluri ... (vezi toată discuția)