avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Bună seara! Mama dorește sa-mi facă acte pe o suprafață de teren, dar in actul de proprietate este trecut tatăl ( decedat) cu toate ca acest teren este moștenirea primita de mama, de la părinții ei. Trebuie dezbătută moștenirea sau e suficient semnătura mamei? Fiecare frate deține partea cuvenita, doar ca nu doresc sa participe financiar la succesiune. MULȚUMESC!
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
SârghiLaura, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 01:40, 11 Octombrie 2022
Buna seara, trebuie dezbătută succesiunea. Mama dumneavoastră nu poate dispune cu privire la un bun asupra căruia nu este proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune anamariacelik anamariacelik buna ziua va prezint urmatorul aspect mama mea a decedat in 1992,suntem trei frati(unul decedat), mama a are mai multi frati, unul dintre ei a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune dupa 10 ani de la decesul mamei Elena 47 Elena 47 buna ziua , fiti asa amabili si ajutati-ma cu un raspuns . mama decedata in 2006 , tatal decedat in 2015. Am un titlu de proprietate asupra bunurilor detinute ... (vezi toată discuția)