avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare contract & anexe in Cartea Funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare contract & anexe in Cartea Funciara

Buna ziua,

As dori sa stiu daca prin notarea unui contract de inchiriere sau comodat in Cartea Funciara, anexele acestuia devin opozabile tertilor ( Anexele fiind acte care stau la baza intocmirii contractului de inchiriere, respectiv comodat).

De asemenea as dori sa stiu daca prin notarea sau intabularea in Cartea Funciara a unui antecontract de vanzare-cumparare, acesta si actele in baza caruia a fost intocmit devin opozabile tertilor ( contractul este facut la notar).

Alte discuții în legătură

Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apartament ccoco ccoco buna ziua, bunica mea are in proprietate un apartament pentru care vrea sa-mi faca contract de vanzare cumparare. intrebarea mea este daca pot face toate ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren agricol in cf irina16 irina16 Vreau sa cumpar 17000 mp teren agricol de la proprieter , pe baza titlului de proprietate. Cum procedez pentru a imi putea inscrie pe numele meu aceasta ... (vezi toată discuția)