avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt presedinte al unui bloc de 48 apartamente
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt presedinte al unui bloc de 48 apartamente

Buna ziua,
Unde pot merge pentru a mi se face contract de mandat pentru presedinte bloc?
Cine imi face salariul?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:14, 12 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Articolul 53
Adunarea generală a proprietarilor membri ai asociației de proprietari are următoarele atribuții:
.......................
g) adoptă hotărâri asupra fondului anual de salarii și indemnizații;

Articolul 55
(1) Comitetul executiv are următoarele atribuții:
....................................
ș) propune adunării generale cuantumul indemnizațiilor, precum și numărul și funcțiile personalului necesar a fi încadrat cu contract individual de muncă sau contract de prestări servicii în cadrul asociației de proprietari pentru buna administrare, gestionare și funcționare a condominiului, în limita bugetului de venituri și cheltuieli;
[ link extern ]
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer....schimbati-va administratorul. El trebuia sa stie si sa va explice cum se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat al unui cenzor de asociație de proprietari nu a fost votat în adunarea generală. este acela un contract nul (ilegal) ? flory_mr flory_mr Cum se procedează în cazul în care un cenzor nu are Contractul de Mandat votat în Adunarea Generală, conform Legii 196/2018 (de fapt, acolo se votează ... (vezi toată discuția)
Listele de plată sunt ilegal calculate dacă nu au la bază hotărâri ale adunărilor generale anuale, convocate conform legii nr. 196/2018, art. 47, 48 și 53 ! flory_mr flory_mr Am găsit pe Internet un articol extrem de explicit care arată obligațiile unui administrator de Condominiu, în care aproape la fiecare articol se arată ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste majorarea salariului presedintelui asociatiei de proprietari? GeorgetaAnca GeorgetaAnca Conform Legii nr. 196/2018 , cap. V, art. 58, (1) \"Presedintele asociatiei de proprietari si membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui ... (vezi toată discuția)