Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: vecinul meu are asteriala de 1,2 m latime, pe toata lungimea casei la mine in curte. Casa asa a cumparat-o de la fostul proprietar care a facut-o fara acordul nostru. Cu fostul proprietar nu ne-am putut intelege in privinta aceasta si intre timp a decedat si succesorii acestuia au vandut casa. Noul proprietar a cumparat-o in 2017 si de atunci a lasat-o in paragina. Acum vrea sa o renoveze, vrea 2 geamuri cu deschidere la noi in curte in ideea in care limita de proprietate este zidul casei lui. Cand a venit la noi pentru acordul geamurilor(pe care nu l-a avut), am deschis din nou subiectul cu asteriala care este pe proprietatea noastra, nici acolo nu ne-am inteles. Ideea este ca, am vrea sa facem un prim pas si anume sa il notificam in scris cu privire la acea asteriala cu latimea de 1,2m pe proprietatea noastra dar nu stim cum am putea afla adresa de domiciliu a proprietarului. Fiind date cu caracter personal nu stim cum am putea intra in poseia acesteia legal.
Buna ziua.Ii puteti afla adresa de la primaria unde locuiti dvs. si are si dumnealui proprietatea.Explicati pentru ce aveti nevoie de adresa dumnealui.