avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre renunțarea la nuda proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre renunțarea la nuda proprietate

Bună ziua,
În urmă cu câțiva ani, am cumpărat de la mama și soțul ei un imobil, prețul plătit fiind întreținerea, ei având și uzufruct viager pe imobil.
Astăzi sunt nevoit să renunț la contract. Nu mai vreau să dețin nuda proprietate.
Cum se poate face cel mai ușor asta?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2022
aiulianctin, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dețin nuda proprietate a unui imobil în urma unui ... aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Dețin nuda proprietate a unui imobil în urma unui contract de întreținere cu uzufruct viager pentru mama mea și soțul ei. Vreau să renunț ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)
Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)