avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am fost sa imi iau adeverinta de vechime de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am fost sa imi iau adeverinta de vechime de la fostul ...

Buna ziua!Am fost sa imi i-au adeverinta de vechime de la fostul loc de munca si mai jos in pagina scrie cam asa :In perioada lucrata a avut absente nemotivate si , concediu fara plata (nu vazusem ce a scris doar ce am ajuns acasa , desi eu nu am avut nici absente , si nici concediu fara plata ).Cum ma prezint la viitorul meu de munca cu aceste minciuni?!Ce as putea face?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 13 Octombrie 2022
Mergeti inapoi si clarificati situatia.
Dacă nu rezolvați, sesizați ITM-ul.
Nu va rezolva nimic la ITM, daca angajatorul va prezenta pontaje si cereri falsificate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna .mi sa incheiat contractul cu art 55 b adica cu acordul ... 5826327744 5826327744 Buna .Mi sa incheiat contractul cu art 55 b adica cu acordul partilor.Numai ca mai jos scrie ca in perioada in care am lucrat am avut absente nemotivate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document ... EugenGA EugenGA Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document pe care acesta trebuie sa îl semneze, dacă vrea sa îl treacă absent nemotivat? ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 1Anon1m 1Anon1m Buna ziua . Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti cu o problema legata de concediul medical. In perioada 2.08.2019 - 9.08.2019 am avut concediu medical ... (vezi toată discuția)