avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna .Mi sa incheiat contractul cu art 55 b adica cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna .Mi sa incheiat contractul cu art 55 b adica cu acordul ...

Buna .Mi sa incheiat contractul cu art 55 b adica cu acordul partilor.Numai ca mai jos scrie ca in perioada in care am lucrat am avut absente nemotivate si concediu fara plata.Eu nu am avut nici o absenta si nici concediu fara plata nu am avut.Ma gandesc ca cum dau adeverinta de vechime la viitorul meu de munca daca scrie asa minciuni in ea , ma gandesc ca ma poate afecta.Ce as putea face ?!
Cel mai recent răspuns: 5826327744 , utilizator 17:30, 7 Septembrie 2022
Ati verificat la angajator ?
Ce sa verific?Asa mi-a dat adeverinta , desi eu nu am lipsit deloc de la lucru!

Cornel Vasile a scris:

Ati verificat la angajator ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost sa imi iau adeverinta de vechime de la fostul ... 5826327744 5826327744 Buna ziua!Am fost sa imi i-au adeverinta de vechime de la fostul loc de munca si mai jos in pagina scrie cam asa :In perioada lucrata a avut absente ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract prin acordul partilor pe motiv absente nemotivate Anamariadana Anamariadana Bună ziua ! Am fost angajata 2 saptamani la o firma dar din motive care nu mi au permis nu am ajuns la munca și am hotărât de comun acord sa încheiem ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)