avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la bunurile proprii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la bunurile proprii

Buna ziua. Contextul este următorul: pana de curând am locuit cu fosta iubita și soacra in chirie, contractul de chirie este semnat de către fosta mea iubita care acum este in străinătate. Acum soacra nu îmi permite să-mi iau lucrurile rămase in apartament, ce as putea face?
Buna ziua,
O notificati, prin avocat/executor ca in ziua x, ora y, sa va permita sa intrati sa va luati lucrurile personale.
Daca refuza o chemati in instanta, apoi dupa obtinerea titlului executoriu (hotararea judecatoreasca) veti putea intra cu politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara titlu executoriu? dandanaua dandanaua X ii vinde lui Y o casa, prin contract autentificat la notar, dar la un pret aproape derizoriu (avea urgent nevoie de bani). X ramane si locuieste in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În luna noiembrie 2015 am încheiat un contract ... ICENAME09 ICENAME09 Bună ziua, În luna noiembrie 2015 am încheiat un contract de abonament de telefonie mobilă. Pe la începutul anului 2016, din motive personale, am fost ... (vezi toată discuția)
Obligație de plata ,nu exista contract ,ajutor va rog ! goldstar9 goldstar9 Salut,in următoarea speța : Firma lui X prestează lui Y un serviciu,X nu ii spune nici un pret și nici nu exista un contract încheiat. După ce serviciul ... (vezi toată discuția)