avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar. Vaduva de razboi. Defuncta, vaduva de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar. Vaduva de razboi. Defuncta, vaduva de razboi, apare ...

Fond funciar. Vaduva de razboi.
Defuncta, vaduva de razboi, apare în registrele agricole in anii 1948-1950 improprietarita de stat cu teren. Ulterior, terenul e trecut printr un fals, credem noi, de către primarie( după anii 1990, cu creion etc.)în patrimoniul concubinului defunctei. Urmează colectivizarea, regimul comunist, defuncta nu mai e înscrisă cu teren. Decedeaza în 1990, iar moștenitorii concubinului își reconstituie titlul de proprietate după tatăl lor. Cred ca in baza lg 169, era prevăzut un termen scurt de 90 zile sa te adresezi comisiei primăriei. Ar putea moștenitoarea defunctei sa revendice terenul în baza legii vaduvelor de razboi, 44/1994? Deroga de la materia fondului funciar? Asa i s a spus de la primarie, ca la primele termene, se constată tot și i se atribuie defunctei teren.....

Alte discuții în legătură

Cum poate recupera terenul detinut o parohie urbana? parohia_izvoare parohia_izvoare Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: Cum isi poate reconstitui dreptul de proprietate pe cele 12,66 Ha teren, detinute in zona urbana, o parohie? ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate teren markus-gend markus-gend Bună ziua, Am și eu o speță destul de complicată care își caută rezolvarea, sper să îmi puteți acorda sprijinul dumneavoastră. X și Y se ... (vezi toată discuția)
Este decizia primarului cu privire la despăgubire clădire demolata ... Adaalbu Adaalbu Este decizia primarului cu privire la despăgubire clădire demolata (retrocedări/confiscări) supusa documentelor de interes public? Care este articolul de ... (vezi toată discuția)