avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am făcut cerere pt a ieși din sindicatul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am făcut cerere pt a ieși din sindicatul companiei ...

Buna ziua.
Am făcut cerere pt a ieși din sindicatul companiei nemulțumită fiind de activitatea lor. Deși au fost de acord insistă că trebuie să plătesc în continuare cotizația de membru întrucât beneficiez de contractul colectiv de muncă pe companie.
Este posibil așa ceva?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 13 Octombrie 2022
Este posibil , numai daca au o astfel de prevedere in c.c.m. aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca eugeniaolimpia eugeniaolimpia CCM este doar pentru sindicalisti sau si pentru restul angajatilor ca nu prea inteleg ?:O:O:O:O (vezi toată discuția)
Mebru sindicat fara accept Autor Autor Buna ziua! Sunt salariat bugetar in invatamant, profesor calificat, in al cincilea an. In primii 4 ani nu am platit nici un ban pentru sindicat facandu-mi ... (vezi toată discuția)
Cotizatia de sindicat alexix alexix in ccm la nivel de unitate este prevazut ca membrii de sindicat platesc 1% cotizatia, iar cei care nu sunt membrii0.5%. Este corect sa mi se ia banii din ... (vezi toată discuția)