avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in situatia intrarii in insolventa a unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in situatia intrarii in insolventa a unei sc, in afara ...

Buna ziua,
in situatia intrarii in insolventa a unei sc, in afara de inscrierea la masa credala, mai sunt si alti pasi de urmat pentru fostii salariati care nu si-au luat toate drepturile?
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2022
crissruc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 13 Octombrie 2022
Se poat adresa Fondului de garantare a creantelor salariale ..pentru acte sa intrebe la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera salariile restante? elena09 elena09 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pentru a-mi rezolva urmatoarea problema: Lucrez la o firma aflata in stare de insolventa, dar nu s-a dat ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator cornelis2013 cornelis2013 Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare salariu irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care sunt pasii care trebuie urmati pentru ca un fost angajat sa-si recupereze salariul de la fosta firma angajatoare ... (vezi toată discuția)