avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vă rog să ne ajutați cu un sfat. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vă rog să ne ajutați cu un sfat. Am decis să ...

Bună ziua,

Vă rog să ne ajutați cu un sfat. Am decis să cumpărăm un apartament prin programul Noua Casă. Avem nevoie de sfaturi la ce să fim atenți și mai ales când întocmim antecontractul ce data ar fi indicat să punem pentru achitarea restul sumei și pentru părăsirea imobilului a vechiului proprietar?
Este prima oară când cumpărăm apartament și avem emotii.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 16:00, 13 Octombrie 2022
Sfatul meu este sa consultati si un avocat care sa vada toate actele si sa va indrume ce sa faceti, daca merita sa cumparti sau nu.
Actele vor fi studiate si de banca, care, daca vede probleme prin ele, nu va aproba creditul dar nu strica si parerea unui avocat.
Si inca un sfat, sa cumparti apartamentul liber- ati semnat actele, ati primit cheile, vechiul proprietar poate taragana mutarea si apoi aveti de umblat pe la executor, poate si instanta, daca nu mai vrea sa plece...
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2022
Ionut.ion, utilizator
Bună ziua,

Pentru mai multe informații cu privire la programul Noua Casă, accesați următoarele articole:
- www.avocatnet.ro/articol_607...
- www.avocatnet.ro/articol_606...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort important important sunt in divort de sotul meu.Avem o locuinta cumparata dupa ce ne-am casatorit.Suntem despartiti in fapt,sotul parasind domiciliul comun-adica casa mamei.A ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament de la un proprietar care are deja un precontract cu alta persoana! darkone darkone Buna seara, Ca de cele mai multe ori apelez la dumneavoastra cand ma aflu intr-o incurcatura, problema mea este urmatoarea.....de mai mult timp visam sa avem ... (vezi toată discuția)
Evaluare prima casa 4, urgent alina_ele alina_ele Buna ziua! Am decis sa cumpar un apartament prin programul prima casa 4. Creditul mi-a fost preaprobat urmand sa aduc actele apartamentului pe care vreau sa-l ... (vezi toată discuția)