avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie facut daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie facut daca vreau sa ...

va rog sa imi spune-ti si mie ce trebuie facut daca vreau sa imi iau partea mea din casa si teren unde sunt coproprietar cu in 4 frati? cum casa era veche au ramas fratii in ea iar lipit de ea am facut una noua eu in care lociuesc ...ideea este ca este pusa in planul casei vechi....
Cel mai recent răspuns: pantelimonvalentin , utilizator 21:22, 14 Octombrie 2022
Trebuie sa dezbateti moștenirea după părinți și sa faceți partajul cu frații.
este dezbatuta dupa parinti... am ramas noi 5 frati mostenitori pe titlu, (coprprprietari toti)...doar ca as vrea sami iau eu partea mea ...

raluk0207 a scris:

sa inteleg ca ramane sa fac partajul cu fratii, sa fac asta unde ma adresez la avocat sau notar ?

pantelimonvalentin a scris:

este dezbatuta dupa parinti... am ramas noi 5 frati mostenitori pe titlu, (coprprprietari toti)...doar ca as vrea sami iau eu partea mea ...

raluk0207 a scris:

Partajul se poate face amiabil, la notar sau in caz de divergente, in instanta
ok multumesc!

raluk0207 a scris:

Partajul se poate face amiabil, la notar sau in caz de divergente, in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosca_larisa2009 rosca_larisa2009 Se doreste a se face masa succesorala,existand un titlu de proprietate in care sunt mentionati toti frati,dintre care doar unul singur este proprietar adica cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara. mama mea a renunțat la partea ei de gradina ramasa ... Eumb Eumb Bună seara. Mama mea a renunțat la partea ei de gradina ramasa moștenire de la parinti in favoarea fratelui. Mentionez că in curte se afla o casa ... (vezi toată discuția)