avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ce trebuie sa fac daca am inchiriat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ce trebuie sa fac daca am inchiriat apartamentul pe ...

Bunaziua. Ce trebuie sa fac daca am inchiriat apartamentul pe un an de zile iar chiriasul a plecat dupa prima luna . Am gasit cheile apartamentului in cutia postala.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 13:28, 14 Octombrie 2022
Il puteti actiona in instanta pentru eventuale daune produse apartamentului si nerespectarea contractului si cere despagubiri sau anula acel contract si cauta alt chirias...
Va multumesc pt. raspunsul dat.

Ionut.ion a scris:

Il puteti actiona in instanta pentru eventuale daune produse apartamentului si nerespectarea contractului si cere despagubiri sau anula acel contract si cauta alt chirias...

Buna ziua!

Depinde de ce clauze contractuale aveti stipulate in contractul de inchiriere.
Pentru plata sumelor restante/despagubiri etc va recomand sa ii transmiteti o notificare, apoi cerere in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de inchiriere Anna11111 Anna11111 Buna ziua! Am inchiriat un apartament pe o perioada determinata de 1 an de zile, si deoarece chiriasii au adus distrugeri apartamentului, conform clauzelor ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere iscru_lodica iscru_lodica Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ... (vezi toată discuția)